point Aktuální anketa

Jak často navštěvujete tento web?

Jen pro účely průzkumu

Často, téměř denně

19.4% / 306 hlasů

Minimálně jednou týdně

16.04% / 253 hlasů

Několikrát do měsíce

19.15% / 302 hlasů

Párkrát za rok jsem přijdu

31.96% / 504 hlasů

Jsem tu poprvé

13.44% / 212 hlasů

Celkem hlasovalo 1577 hlasujících

V této anketě jste již hlasoval.

+Přidat novou anketu

point Poslední utkání

O Příští utkání

o  Aktuální tabulka

Dosavadní známé výsledky 1.kola Fortuna Divize A v sezóně 2019 - 2020: NONAME - NONAME 1:2, NONAME - NONAME 4:1, NONAME - NONAME 3:1, NONAME - NONAME 4:0, NONAME - NONAME 0:5, NONAME - NONAME 2:3, NONAME - NONAME 0:2, NONAME - NONAME 1:0,

Vítejte na neoficiálním webu FK Hvězda Cheb


O Články


100 Nový design webu

Dobrý den,

po několika letech provozu tohot webu zjišťuji, že mi trochu ujel vlak vzhledem k novým technologiím jako je např. prohlížení webu na mobilních zařízeních jako jsou chytré telefony a tablety. Proto momentálně přepracovávám design webu, aby byl tzv. responsivní - přizpůsoboval se obsah velikosti okna.

Na webu fkhvezdacheb.4fan.cz se můžete podívat na již předělaný web.

Upozorňuji, že jsem zatím na úplném začátku a proto momentálně téměř nic nefunguje - jen úvodní stránka.

Paralelně s úpravou vzhledu upravuji i jednotlivé skripty a ladím všechny funkce, tak aby byli bez chyb - jedná se o přizpůsobení funkcí kompatibilní s PHP7. Web by pak měl fungovat i trochu rychleji.

Vzhledem k tomu, že nemůžu web testovat na všech zařízeních, tak Vás, milý návštěvníci, žádám o výpomoc. Pokud na novém webu narazíte na problém se zobrazováním jisté části webu, napište mi to prosím do fóra, nebo mi pošlete e-mail přes funkci "Napište nám".

 

Děkuji za spolupráci a budu se těšit na Vaše podměty.

Pro zkušenější: Většina funkcí nefunguje kvůli novému přístupu do MySQL databáze v PHP7. Dosavadní implementace již není platná (viz http://php.net/manual/en/book.mysqli.php)  a proto musím všechny skripty používající přístup do databáze (téměř všechny) upravit. Zároveň s upravou kódu upravuji i design, proto vše trvá tak dlouho...

Váš Admin



31.10.2017 0:37  |  přečteno: 1018x | vložil: Administrátor